Regnskap for Kjeder - exactaservices

Regnskap for Kjeder

Regnskap

Exacta Services AS har flere kjeder som vi fører regnskap for.  Gjennom våre effektive systemer og kompetanse på kjededrift kan vi tilby dette til meget konkurransedyktige prise med tilpasset oppfølging som passer for deres kjede.

Vi har gjennom mange år arbeidet med regnskapsføring, lønn og rådgivningsarbeide for kjedebutikker. Via fremtidsrettede, innovative og digitale løsninger har vi kunnet levere profesjonelle lønn- og regnskapstjenester til kjeder i alle størrelser til konkurransedyktig priser.

Våre løsninger gjør at vi er helt stedsuavhengige som gjør at vi i dag leverer våre tjenester til kjedebutikker i alle landets kommuner fra Nord til Sør, og fra Øst til Vest.

Kompetanse og fleksibilitet er viktig

Ingen kjeder driftes helt likt. Derfor designer vi løsninger ut ifra hvilke behov den enkelte kjede har. Dette gjelder ikke bare de tekniske løsningene, men også kompetanse. Alle våre kjedekunder har sine egne team hos oss som er spesialisert på regnskap og lønn innenfor den aktuelle bransjen. Kort fortalt kombinerer vi det beste innen teknologi med den beste menneskelige kompetansen tilpasset til din kjede.

Forutsigbarhet og trygghet

Våre kunder skal føle at vi er der for de og med de. Via leveringsdyktighet, tilstedeværelse og kompetanse skal våre ansatte levere trygghet og forutsigbarhet til våre kunder. De digitale løsningene skal være enkle, tilgjengelige og informative. Prismodeller med korrekt innhold gir forutsigbarhet og verdi.

 

La oss hjelpe deg!

E-post
Melding